Project

Posted on:

Maxis Malaysia

Steven Leach Group

Shared By

stevenleachgroup


Project Name

Maxis Malaysia

Location

KL




000

Project Status

Built

Year Completed

2016

Size

12,000 sq. meters

Construction Cost

$0

Client/Owner

Maxis


Team

  • Steven Leach Malaysia

Interior Designer



Style

Modern

View all (6) images

Project Description

As part of its overall business transformation, Maxis Communications embarked on a project to upgrade all of their workplace facilities from a silo type environment to a completely open plan, with a large component of casual meeting and collaboration areas. Working with the Maxis management team, the Steven Leach Group developed a comprehensive design solution that provided a workplace that dovetails function and look, with the new direction the company has taken and supports the organizational changes currently underway. The resulting design is a vibrant environment in which Maxis employees work in a much more collaborative manner open to ideas and discourse.
Advertisement

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Firm

Steven Leach Group
Steven Leach Group
11 Projects
Close X