Time Lapse Remodel in San Francisco's Noe Valley

Architect Jonathan Feldman and contractor Kyle Mortz create a deft combination of modern and period elements in San Francisco's Noe Valley neighborhood.

A wall of folding glass doors joins the deck with the living and dining areas.

A hard-won permit amendment cleared the way for a dormer that transforms the master bedroom.

A new elevated deck, carved from what was interior space, provides much needed outdoor access at the main level.

Located beneath a skylight, the new steel-framed stair allows light to penetrate the core of the building.

A lime green front door brightens the restored Victorian façade, hinting at the urbane blend of old and new that lies within.

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X