Merit Award: Curve Ahead

Making the most of limited space, this apartment remodel provides a simple, yet striking, living space.

This 1,000 square-foot apartment lacked flow and had little natural light. KUBE Architecture, of Washington, D.C., stepped in to maximize the small space. The designers created an open living area with a sweeping wood wall that is both sculptural and functional.

The kitchen faces the open outdoor courtyard. The doors slide back for a large opening for easy access to the exterior.

The courtyard floor is covered with ipe decking. An exterior stone wall provides contrasting texture. The stainless steel ladder (far right), attached to the exterior stone, provides access to a modest roof deck.

The bathroom has two entries. A frosted glass door leads to the living area on one side and the dressing room/bedroom on the other side.

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X