Light as Air

The remodel of this small apartment achieves the client's big spatial aspirations.

The contractor retrofitted the existing chimney with custom cabinetry and an inset television.

Custom sliding doors cover the washer/dryer, mechanical unit, and powder room. Acrylic panels ( disguise the window well, but still allow light to flow into the apartment.

A powder room is hidden behind another sliding door.

A cantilevered wine bar with a wine refrigerator and sink anchors one end of the kitchen.

The light-colored bamboo flooring ( unifies the space and maintains the open feel.

Black trim around the kitchen cabinets and storage doors frames the storage areas and provides a contrast to the light surfaces in the apartment.

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X