Honorable Mention: Neat Solution

This award-winning design succeeds in providing additional space and light in this 1970s home.

The owner bought the house specificallly for the lush yard. With the remodel she is now able to enjoy it from inside as well as out.

The new breakfast room extends beyond the body of the house, providing natural light and panormaic views.

In the living room, crisp, white walls replaced dark paneling. The existing firebox was reclad in stone. The small window near the fireplace adds a fresh detail as well as extra ventilation.

The existing house had the charm of a rural farm structure. The renovation built on this character while enriching the materials and textures. The new base is made of stone from a local quarry.

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X