Design Therapy

Natural light and a white backdrop help the primary colors pop in this educational therapy environment.

The lobby of the educational therapy office is bright and colorful.

See the full article about this award-winning project.

The wood slats provide a warm backdrop to the company logo.

Large expanses of glass help move light through the space.

Pops of color relieve the white backdrop.

Doors provide privacy for individual and group sessions.

Light from two windows and the clerestory windows above flood the lobby with light.

Additional lighting is set in soffits.

The view from the entry door.

The office floorplan.

The modern interior contrasts with the exterior of the medical complex.

The existing space had high ceilings.

Diagrams of how the light moves through the space.

The architects made the most of the light from the clerestory windows.

See the full article about this award-winning project.

Join the Discussion

Please read our Content Guidelines before posting

Close X